
În ultima vreme, tot mai mulţi români deschişi la minte au început să-şi caute locuri de muncă în firme în care corectitudinea, echitatea şi respectul reciproc sunt la ele acasă. Ei vor să muncească într-un mediu sănătos şi să se simtă respectaţi pentru munca prestată deoarece prin participaţia lor contribuie la reputaţia şi valoarea firmei.
Recunoaşterea de către angajator a prestaţiei unui angajat stă la baza respectului dintre cei doi indivizi. Dacă respectul este univoc ( de la angajat către angajator), munca va deveni din ce în ce mai grea, mai obositoare, se va simţi insignifiant, neapreciat şi, dintr-o persoană calmă se poate transforma într-una irascibilă, chiar nepoliticoasă, nemaiputând da randamentul iniţial.
Angajaţii a căror muncă este apreciată şi respectată făţiş, tind să depună eforturi mult mai mari în viitor pentru a fi demni de recunoaşterea continuă a şefilor ( fără a avea vreo legătură cu linguşeala)! Aceasta este feedback-ul natural faţă de cei care-i acordă încredere şi respect.
Persoanele inteligente, în general, când îşi caută un loc de muncă, îşi stabilesc o serie de priorităţi pentru noul job:
Să fie stabil;
Să fie compensat în limitele bunului simţ;
Să fie respectat în colectivitate;
Să aibă anumite beneficii;
Să existe un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.
Practic, toţi angajaţii merită recunoaştere şi respect din partea managerului pentru că prin contribuţia individuală a fiecăruia dintre ei se construieşte întregul care dă imaginea firmei.
Psihologul Paul Marciano afirma într-o lucrare a sa că „Implicarea angajaţilor depinde de măsura în care indivizii respectă organizarea şi conducerea firmei simultan cu trăirea sentimentului că sunt şi ei respectaţi.”
Marciano prezintă şapte drumuri critice prin care managerii pot afla ce se întâmplă şi ce randament pot da angajaţii lor:
Recunoaşterea: Mulţumind angajaţii şi recunoscându-le contribuţia lor zilnică.
Abilităţile: Asigurând angajaţilor logistica necesară pentru a avea succes.
Feedback-ul de susţinere: Oferirea de feedback-uri de performanţă în cursul desfăşurării activităţii, atât pozitive cât şi de corectare a greşelilor (interzise reproşurile!).
Parteneriatul: Promovarea unui mediu de lucru colaborativ.
Stabilirea aşteptărilor: Stabilirea unor obiective clare de performanţă şi angajând răspunderea unora sau tuturor pentru rezultatul final.
Consideraţie: Demonstrând deschidere în gândire, empatie şi bunătate.
Încredere: Demonstrând încredere în competenţele, abilităţile şi deciziile angajaţilor.
Angajaţii nu trebuie să se simtă la muncă precum sclavii pe plantaţie ci trebuie să gândească şi să se comporte ca adevăraţi proprietari. Ei pot lua poziţie când lucrurile merg anapoda, pot fi vocali, trebuie să fie ascultaţi atunci când au ceva de spus şi nicidecum trataţi ca nişte simple maşini lipsite de sentimente şi de personalitate.
O chestiune foarte importantă o reprezintă climatul firmei, care trebuie să fie pozitiv. Dacă într-un colectiv există detractori, trebuie eliminaţi! Aceştia devin toxici pentru întreg colectivul. Competiţia şi comparaţia nu sunt benefice întrucât fiecare angajat trebuie să presteze la adevărata sa valoare şi nu doar atunci când se deschid uşile competiţiilor ori se naşte în mintea cuiva vreun scop mai mult sau mai puţin abscons astfel încât, prin comparaţie, să se aleagă un alt angajat decât cel care în mod real prestează performanţă.
Dacă se va schimba modul de percepţie al managerului faţă de subalternul său, cu siguranţă angajatul va oferi firmei, de bună voie, întregul său potenţial şi va atinge obiectivele de performanţă prin autodezvoltare şi automotivare stimulat fiind chiar de atitudinea şefului dar şi de atmosfera pozitivă a colectivului în care îşi desfăşoară activitatea.
Cauti Servicii de masaj erotic?
☏0737534950 – 0737491573 – 0737492822
Masaj erotic Bucuresti Masaj erotic sector 1 Masaj erotic sector 2 Masaj erotic sector 3
Masaj erotic sector 4 Masaj erotic sector 5 Masaj erotic sector 6
Masaj erotic Piata Victoriei – Masaj erotic Piata Universitatii
Masaj erotic Piata Unirii-Masaj erotic Piata Romana-Masaj erotic Piata Alba Iulia
Erotic Masaj Bucuresti – Masaj Erotic Ador Bucuresti – Masaj Erotic Exploziv Ador Bucuresti
Masaj Cu Finalizare Ador Bucuresti
Masaj Fantezie Ador Bucuresti – Masaj Ador Bucuresti – Salon Masaj Erotic Ador Bucuresti
Saloane si servicii masaj erotic Bucuresti
Saloane si servicii masaj erotic sector 1
Saloane si servicii masaj erotic sector 2
Saloane si servicii masaj erotic sector 3
Saloane si servicii masaj erotic sector 4
Saloane si servicii masaj erotic sector 5
Saloane si servicii masaj erotic sector 6
Fotografiile si textele au fost preluate de pe diferite siteuri folosind motorul de cautare Google!
Comentarii